## **APPLICATION FOR CONTINUING EDUCATION UNITS (CEUs)**



# HCCA's Managed Care Compliance Conference January 26-29, 2020, Lake Buena Vista, Florida

#### Please leave this application with staff at the Registration Desk or

email: ccb@compliancecertification.org | phone: 952.988.0141 | fax: 952.988.0146

This form must be completed and submitted to receive a certificate of attendance and/or continuing education credit. Check the box(es) below corresponding to the credit type(s) you wish to receive.

CHC, CHRC, CHPC, CHC-F, CCEP, CCEP-I, CCEP-F (This CEU type is automatically assessed)	FOR ATTORNEYS ONLY: Continuing Legal Education (CLE)   Submit this application within seven days to allow for state reporting, if required.			
☐ AHIMA   60-minute hour	Individuals MUST sign in/sign out* if required by			
☐ <b>ACHE</b>   60-minute hour	their state. Verify your CLE requirements with your state.			
☐ <b>AAPC</b>   60-minute hour	State/License #			
☐ RN – CA Board of Registered Nursing	State/License #			
State/License #	State/License #			
Other   Credit type not already listed.	NASBA/CPE   Individuals MUST sign in/sign out* per NASBA credit requirements.			
*Sign-in/sign-out sheets are available outside meeting room.  CCB, ACHE, AHIMA credits and certificate will be posted and available online in your account within two-four weeks.				
CLE, NASBA, AAPC, RN and Other external credit certificates				
will be emailed within four weeks.				
★ By signing below, I attest that I HAVE ATTENDED THE SESSION(S) I indicated on this application:				
Name (PRINT legibly):	ne (PRINT legibly): Phone:			
Email Certificate to:				
Signature:	Date:			

CONTINUED NEXT PAGE →

## **APPLICATION FOR CONTINUING EDUCATION UNITS (CEUs)**

- ★ ATTENDEES must indicate "<u>Attendee</u>" for attendance below ONLY check sessions attended!
- ★ SPEAKERS must indicate "Speaker" for sessions presented and "Attendee" for sessions attended.
- ★ NOTE any session time missed if you arrived late or left early, excluding restroom breaks.

SUNDAY, Ja	nuary 26   F	re-Conterence			
8:00 – 9:30 am (1.5 clock hours or 90 minutes)					
☐ Attendee	☐ Speaker	P1 Ethics and Compliance Work Plan Essentials That Effectively Mitigate Risk			
9:45 - 11:15 an	9:45 – 11:15 am (1.5 clock hours or 90 minutes)				
☐ Attendee	☐ Speaker	<b>P2</b> Cyber Threats and Compliance Challenges: How to Manage Technology Risk			
12:30 – 2:00 pr	n (1.5 clock hou	urs or 90 minutes)			
☐ Attendee	☐ Speaker	P3 The A to Zs of FDR, Delegate, and Subcontractor Oversight			
☐ Attendee	☐ Speaker	P4 Compliance 2020: ComplianceToday's Complex Regulatory Environment			
2:15 – 3:45 pm (1.5 clock hours or 90 minutes)					
☐ Attendee	☐ Speaker	P5 Effectively Managing Internal InvestigationsRegulatory Disclosures			
☐ Attendee	☐ Speaker	P6 Compliance Goals in Risk Adjustment Coding			
4:00 – 5:30 pm	(1.5 clock hour	rs or 90 minutes)			
☐ Attendee	☐ Speaker	P7 Special Supplemental Benefits and the FDRsChallenges They Pose			
☐ Attendee	☐ Speaker	P8 Establishing a Best-Practice Approach for YourSecurity Programs			
MONDAY, J	anuary 27	Conference			
-		or 60 minutes)			
☐ Attendee	☐ Speaker	GENERAL SESSION: CMS Update			
9:45 – 10:45 an	າ (1.0 clock hoເ	ur or 60 minutes)			
☐ Attendee	☐ Speaker	101 The Compliance Officers Guide to a Successful Audit			
☐ Attendee	☐ Speaker	<b>102</b> Exclusions v. Preclusions—Insights, AnalyticsAfter 1 Year of Releases			
☐ Attendee	☐ Speaker	103 Implementing a GRC Solution to ManageAuditing & Monitoring			
11:00 am – 12:	00 pm (1.0 cloc	k hour or 60 minutes)			
☐ Attendee	☐ Speaker	<b>201</b> Dual Products and MMP: Navigating State and Federal Oversight			
☐ Attendee	☐ Speaker	202 How Bias and Perception Impact Compliance			
☐ Attendee	☐ Speaker	<b>203</b> Navigating Compliance Challenges for Integrated Payor-Provider Systems			
1:15 - 2:15 pm (1.0 clock hour or 60 minutes)					
☐ Attendee	☐ Speaker	<b>301</b> Evolving Landscapes: False Claims Act and Managed Care Fraud			
☐ Attendee	☐ Speaker	<b>302</b> Proactive vs Reactive in Risk Management—"Ring the Bell!"			
☐ Attendee	□ Speaker	<b>303</b> Rx Data Driven Compliance Monitoring: OpioidDispensing, and Utilization			
2:30 – 3:30 pm (1.0 clock hour or 60 minutes)					
☐ Attendee	☐ Speaker	<b>401</b> Expert Auditing and Monitoring PracticesMedicaid Managed Care			
☐ Attendee	☐ Speaker	<b>402</b> A Compliance Program Facelift: Sculpting a Program from Good to Great			
		<b>403</b> Adjusting the Risk for Medicare AdvantageRisk Adjustment Practices			
☐ Attendee	☐ Speaker				
		r or 60 minutes)			
☐ Attendee	☐ Speaker	GENERAL SESSION: Managed Care Compliance Hot Topic Panel			
· ·	'				

CONTINUED NEXT PAGE →

## **APPLICATION FOR CONTINUING EDUCATION UNITS (CEUs)**

- ★ ATTENDEES must indicate "<u>Attendee</u>" for attendance below ONLY check sessions attended!
- ★ SPEAKERS must indicate "Speaker" for sessions presented and "Attendee" for sessions attended.
- ★ NOTE any session time missed if you arrived late or left early, excluding restroom breaks.

TUESDAY, January	y 28	Conference
------------------	------	------------

8:15 – 9:15 am (1.0 clock hour or 60 minutes)					
☐ Attendee	☐ Speaker	<b>GENERAL SESSION</b> : Managed Care RiskOversight and Enforcement Trends			
9:15 – 10:15 ar	9:15 – 10:15 am (1.0 clock hour or 60 minutes)				
☐ Attendee	☐ Speaker	GENERAL SESSION: Managed Care PlanIndustry Comparative Analysis			
10:45 – 11:45 am (1.0 clock hour or 60 minutes)					
☐ Attendee	☐ Speaker	<b>501</b> FWA Oversight for a Small- to Mid-Size Plan			
☐ Attendee ☐ Attendee	☐ Speaker ☐ Speaker	<b>502</b> Process Optimization, OrganizationalOutcomes and Compliance <b>503</b> Compliance Effectiveness ThroughCommunication and Investigations			
12:45 - 1:45 pm (1.0 clock hour or 60 minutes)					
☐ Attendee ☐ Attendee ☐ Attendee	☐ Speaker ☐ Speaker ☐ Speaker	<ul><li>601 Mental Health Parity: Are You Compliant?</li><li>602 Fraud, Waste, and Abuse Program Audits Are ComingAre You Ready?</li><li>603 How to Identify and Handle a Contracted Over-Prescriber</li></ul>			
2:00 - 3:00 pm	າ (1.0 clock hou	r or 60 minutes)			
☐ Attendee	☐ Speaker	<b>701</b> Making Sense of Risk Adjustment forBest Practices and Pitfalls			
☐ Attendee	☐ Speaker	<b>702</b> Telehealth—What's New: Staying on Top of Innovation!			
☐ Attendee	☐ Speaker	<b>703</b> Driving Compliance: How to ManageActivities Without Authority			
3:15 - 4:15 pm (1.0 clock hour or 60 minutes)					
☐ Attendee	☐ Speaker	<b>801</b> Compliance in the New Age of Expanded Supplemental Benefits			
☐ Attendee	☐ Speaker	<b>802</b> Proven Methods to Streamline & Optimize FDR Oversight			

Print Name: \_\_\_\_\_